Pécsi Tudományegyetem Kutatók Éjszakája

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor lesz idén a Kutatók Éjszakája?

A Kutatók Éjszakája szokásos időpontja szeptember utolsó péntekje. A Pécsi Tudományegyetemen szeptember 29-én várjuk a Kutatók Éjszakájára a tudományok világa iránt érdeklődőket. Pontos információ a PTE programjairól és az időpontokról a Programok menüpontban lesznek elérhetők.

Hol lesznek a programok?

A Pécsi Tudományegyetem Kutatók Éjszakája programjai több városban, sok helyszínen kerülnek megrendezésre, részletek a Programok menüpontban.

Mennyibe kerül a belépőjegy?

Nincs belépőjegy, minden program ingyenesen látogatható. A programok egy része azonban regisztrációhoz kötött, erre külön felhívjuk a figyelmet.

Milyen témakörökben találhatok előadást?

Rendezvényünkön szinte minden tudományterület képviselteti magát érdekes programokkal, a teljesség igénye nélkül: természettudományok, orvos- és egészségtudomány, műszaki- és agrártudomány, társadalom- és bölcsészettudományok, jog- és közgazdaságtudomány. Az érdekes és változatos kínálat az előadások mellett laborlátogatásokat, bemutatókat, kóstolókat, versenyeket, kreatív foglalkozásokat és még sok minden mást tartalmaz. Érdemes böngészni a programok közt!

Online megvalósítás lehetősége

Igyekszünk minden tudományos kíváncsiságot kielégíteni, jövőbe azonban még mi sem látunk, így résztvevőinknek felajánljuk a lehetőséget a programok online térben való megvalósítására. Amennyiben a tőlünk független körülmények azt indokolják, úgy rendezvényünket online formában is megtartjuk.

17 helyszín

258 program

262 szereplő

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben